Alimentació saludable
Alimentació saludable
Compromís amb les persones consumidores
La nostra contribució a una alimentació saludable
Proporcionar una alimentació saludable i equilibrada a tots els consumidors és el nostre objectiu primordial com a organització. No només realitzem, per aconseguir-ho, una escolta activa de les seves necessitats, sinó que desenvolupem diverses actuacions per assegurar la qualitat de tots i cadascun dels nostres productes, així com per educar en la prevenció de determinats problemes de salut vinculats a hàbits alimentaris, per exemple, l'obesitat.
A EROSKI apostem per una oferta comercial basada en productes capaços de garantir una alimentació equilibrada i segura, i que a més cobreixi les necessitats nutricionals específiques de col·lectius com les persones amb malaltia celíaca, entre d'altres.
A més, per garantir que les nostres propostes en salut i alimentació responen a les necessitats i prioritats a les quals apunta la comunitat científica, comptem amb un òrgan assessor: el Comitè Científic de la Fundació EROSKI, format per professionals especialitzats en salut, que ens guia i orienta en la definició de la nostra estratègia a mitjà i llarg termini del nostre compromís amb l'alimentació saludable.
Seguretat alimentària
Alimentació equilibrada i saludable
Millora nutricional del producte
A EROSKI treballem en la composició de tots els nostres productes per millorar permanentment el seu perfil nutricional. El 2019 hem reformulat 60 referències amb aquest objectiu, aconseguint que més del 70 % de la nostra gamma de marca pròpia tingui una valoració Nutri-Score A, B o C. A més, hem reformulat 44 referències de marca pròpia com a part del nostre compromís amb el "Pla de Col·laboració per a la Millora de la Composició dels Aliments i Begudes i Altres Mesures 2020", emmarcat en l'Estratègia de Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l’obesitat (NAOS), de l'Agència Espanyola d’Alimentació i Nutrició (AESAN), l'objectiu és reduir al voltant del 10 % de la mitjana de sucres afegits, greixos saturats i sal de cara al 2020.El 2019 hem eliminat també greixos de palma i de coco de 64 referències de marca pròpia, avançant així en el nostre compromís d'eliminar progressivament el 100 % de la presència d'aquestes greixos en la nostra marca pròpia fins a 2021.
Informació sobre el contingut i equilibri nutricional dels productes
A EROSKI som conscients del valor de la informació que s’ofereix a les persones consumidores com un element essencial per a la defensa i protecció dels seus interessos, ja que només així poden prendre decisions informades i acord amb les seves necessitats. En tot moment, complim amb la legislació existent en matèria d'etiquetatge per a cada tipus de producte i amb les exigències de la nostra marca pròpia, incloent-hi informació addicional amb pictogrames que faciliten la identificació d'al·lèrgens i sistemes d'informació nutricional com el semàfor nutricional i el Nutri-Score.El 2019 hem inclòs el Nutri-Score en tots els aliments de les nostres marques a la botiga i en l'envàs de 773 productes, així com en totes les receptes de plats saludables proposats als nostres Socis Client.
EROSKI Club compta amb un programa pioner de salut que ofereix gratuïtament informació personalitzada i incentius per a una alimentació i una compra més saludable i equilibrada a tots els nostres Socis i Sòcies Client. La seva finalitat és orientar el client sobre els aliments, quantitats i freqüència de consum que tant ell com altres membres de la llar necessiten per mantenir una alimentació equilibrada. Més informació
Necessitats nutricionals específiques
Informació en salut i sostenibilitat
Alimentació i hàbits saludables des de la infància
Aquesta iniciativa de la Fundació EROSKI que va néixer el 2013 i té l'objectiu de fomentar una alimentació equilibrada i uns hàbits de vida saludables entre la ciutadania, i ser punt de trobada de professionals de la salut, de l'educació, progenito
Más información