Alimentació Saludable
Alimentació Saludable
Compromís amb les persones consumidores
La salut i el benestar de les persones consumidores són la nostra raó de ser i, per això, desenvolupem nombroses línies de treball per facilitar als clients una vida més saludable.
La nostra contribució a una alimentació saludable
Actualment, un dels reptes més rellevants que hem d’afrontar és la prevenció de determinats problemes de salut vinculats a hàbits alimentaris, com ara l’obesitat. Per això, una alimentació equilibrada i uns hàbits de vida saludables tenen un paper fonamental per al benestar individual i col·lectiu. Per garantir que les nostres propostes en salut i alimentació responen a les necessitats i prioritats a les quals apunta la comunitat científica, comptem amb el Comitè Científic de la Fundació EROSKI que ens guia i orienta en la definició de l’estratègia a mitjà i llarg termini del nostre compromís amb l’alimentació saludable. Aquest òrgan assessor, format per professionals especialitzats en diferents disciplines relacionades amb la salut, la nutrició, l’alimentació i les arts culinàries i gastronòmiques, aporta evidència científica, experta i independent a la nostra proposta des d’una visió externa enriquidora. Complementem aquest assessorament amb els suggeriments i les inquietuds que ens transmeten les persones consumidores mitjançant l’escolta contínua i els canals de participació societària de la cooperativa.
EROSKI aposta per una oferta comercial basada en productes capaços de garantir una alimentació equilibrada i segura. El 2018 hem aconseguit la reducció de greixos, sucres o sal en prop de 300 productes, amb una millora del perfil nutricional per fer-los més saludables. A més a més, creiem que la nostra contribució a la salut i el benestar de la població passa per oferir productes aptes per a les persones amb necessitats nutricionals específiques, com ara els celíacs, un col·lectiu amb el qual col·laborem estretament.
Seguretat alimentària
Alimentació equilibrada i sostenible
Necessitats nutricionals específiques
Alimentació i hàbits saludables des de la infància
L’Escola de l’Alimentació es va crear després de l’èxit del projecte “Energia per créixer”, el nostre Programa Educatiu en l’Alimentació i Hàbits Saludables, iniciativa posada en funcionament el 2012 per la Fundació EROSKI per tal de frenar la tendència creixent de la taxa d’obesitat infantil a Espanya. Hi han participat des de l’inici el 28,5 % dels centres d’Espanya. La nostra aspiració per al 2025 és formar més de dos milions d’escolars i les seves famílies. Més informació
Informació en salut i sostenibilitat
A través d’aquest canal de comunicació pretenem formar i informar el consumidor sobre temes associats a l’alimentació, la seguretat alimentària i la salut, però també al medi ambient, la solidaritat, les mascotes i el món del nadó, l’economia, etc.
Aquest exercici 2018 ha estat un any de renovació per a Eroski Consumer en el qual s’ha fet un pas endavant en la forma d’oferir el contingut, introduint-hi innovació gràfica i disseny, però sense renunciar a les seves marques d’identitat: el rigor i la imparcialitat en continguts útils i pràctics per al consumidor. Més informació