Caprabo s’ha sumat a la iniciativa Regió Mundial de la Gastronomia Catalunya 2025, un reconeixement al ric patrimoni culinari català. Aquesta iniciativa, impulsada per la Generalitat, busca consolidar Catalunya com un referent en alimentació i turisme enogastronòmic.

Caprabo, amb la seva llarga trajectòria de suport a la producció de proximitat, s’hi uneix per enfortir un model d’alimentació pròxim i sostenible. El nostre Programa de Proximitat per Comarques i les nostres fires i jornades gastronòmiques són una mostra d’aquest compromís.

Catalunya ha estat designada Regió Mundial de la Gastronomia 2025 per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT), un reconeixement al seu lideratge culinari i una oportunitat per a impulsar la innovació i la sostenibilitat en el sector.

“Caprabo té una trajectòria de més de tres dècades fomentant el coneixement i el consum dels productes de proximitat”.

Caprabo, que disposa d’una trajectòria de més de tres dècades fomentant el coneixement i el consum dels productes de proximitat, se suma a la iniciativa per reforçar el desenvolupament d’un model d’alimentació de proximitat, sostenible, de qualitat i arrelat al territori. Caprabo és l’únic supermercat que té un Programa de Proximitat per Comarques, amb el suport  Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana DOP-IGP i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) . Des del seu llançament el 2014, la companyia ha estat un referent en el suport a l’economia agroalimentària local, i ha acostat el millor de cada comarca a les persones consumidores.